Претрага

Завршен турнир у фудбалу „Мини – бал Баткуша 2017“

У организацији Мјесне заједнице и ФК „Хајдук“ из Баткуше одржан је традиционални 32. и турнир у малом фудбалу под називом „Мини – бал Баткуша 2017“, такмичење је трајало 11 вечери, а манифестацију су подржали општина Шамац и многобројни спонзори.

„Такмичење се одиграло у двије категорије, пионири и сениори, а на финалној вечери прогласили смо побједнике и уручили дипломе и новчане награде, прва 450 КМ, друга 250 КМ и трећа 50 КМ“ – каже предсједник организационог одбора Ненад Максимовић додајући да су учесницима и спонзорима уручене  захвалнице.

Максимовић каже да су у конкуренцији најмлађих учествовале четири екипе из Баткуше, прво мјесто екипа „Реал“, а друга „Орлићи“.
„За најперспективнијег играча из Баткуше проглашен је Стефан Ганиловић из Баткуше и Михајло Стојановић. Спонзор ове награде је била породица Ганиловић из Шамца у помен и сјећање на покојног Зорана – Зоку Ганиловића“ - каже Максимовић.

Према ријечима Максимовића, у конкуренцији „Сениора“ учествовало је 16 екипа, а у финалном сусрету побиједила је екипа „Сирова Топола“ Баткуша, друго мјесто екипа „Крушково Поље“, док је треће мјесто припало екипи „Тројан“ из Баткуше.
„За најбољег играча турнира проглашен је Марко Ганиловић, играч побједничке екипе „Сирова Топола“ из Баткуше“ – каже Максмовић.

Светлана Павловић, дипл. журналиста