Претрага

Обавјештења

Обавјештење

На градском стадиону ФК „Борац“ у Шамацу 29. јула 2017. године са почетком у 20 часова биће одиграна фудбалска утакмица између женског фудбалског тима „Локоматива“ из Брчког и женског фудбалског тима „Бања Лука“ из Бања Луке.
Утакмица се игра у сврху промоције женског фудбала, а улаз је  бесплатан.
Нова управа Фудбалског клуба „Борац“ оформила је прије мјесец и по дана женску фудбалску секцију и кроз тренинг су досада успјешно прошле 34 дјевојчице узраста од 13 до 17 година.

Обавјештење о продужењу рока за подношење пријава по јавном позиву за додјелу подршке подизању засада јагоде и љешњака

Обавјештавамо све заинтересоване грађане да је продужен рок за подношење пријава по јавном позиву за додјелу подршке подизању засада јагоде и љешњака на подручју наше општине. Ваше пријаве са комплетном документацијом можете доставити најкасније до 10.07.2017. године. Текст јавног позива са смјерницама за апликацију можете преузети у прилогу.

С поштовањем,

Служба за локални економски развој, пољопривреду и село


ПРИЛОГ: LIR_Javni poziv_za_uzgoj_tresnje_jagode_ljesnjaka_280617.docx

J.У. Tуристичкa oргaнизaциja „Шaмaц“ oргaнизуje СПУСT СAВOM 2017.

СПУСT ћe сe oдржaти 29-oг jулa (субoтa). Сви зaинтeрeсoвaни мoгу дa сe jaвe у Tуристичку oргaнизaциjу (изнaд кинa), тeл. 054/611-069; 065/862-050; e-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.. Приjaвe примaмo дo 27-oг jулa.

Видимo сe!

Обавјештeњe за пољопривредне произвођаче са подручја општине Шамац

Обавјештавају се пољопривредни произвођачи са подручја општине Шамац, који су остварили право на општинске подстицаје у пољопривреди по рјешењима из 2014. године, да су средства у укупном новчаном износу од 14.281,86 КМ, закључно са данашњим даном у потпуности измирена.

Такође, у припреми је нови Правилник о условима коришћења и расподјеле средстава за развој пољопривреде и села за 2017. годину, који ће током наредне седмице бити објављен.

Одјељење за привреду

Поштовани грађани Oпштине Шамац

Све проблеме везано за јавну комуналну инфраструктуру или инспекцијски надзор за које сматрате да треба предузети одређене мјере или желите пријавити починиоца неког противзаконитог дјела из наведених надлежности позовите број 065/471-484 и поступите на начин да након звучног сигнала оставите поруку која садржи име и презиме Вас који позивате и адресу на којој пријављујете случај са назнаком о чему се ради.

По анонимним позивима и пријавама неће бити поступано.

Пријаве можете слати непрекидно у било које доба од 0 до 24 сата седам дана у седмици.

Општинска управа

Обавјештење о планираном застоју испоруке електричне енергије

У циљу благовремене обавијештености купаца електричне енергије на подручју општине Шамац обавјештавамо Вас да су дана 22.06.2017. године (четвртак) предвиђени радови на Трансформаторским станицама 10/0,4 кВ у Новом Селу и да ће због тога у четвртак, 22.06.2017. године у времену од 09:00 до 12:00 часова доћи до привременог застоја у испоруци електричне енергије код потрошача који се напајају са трансформаторских станица 10/0,4 кВ:

 

1. Ново Село 1

2. Ново Село 2

3. Ново Село 3

4. Ново Село Недићи

 

Код потрошача у засеоцима Видаци и Зацјека неће долазити до прекида у испоруци електричне енергије.

 

Управник РЈ Шамац

Ведран Ђурђевић

Обавјештење за грађане и пчеларе

ЕКO-Бел д.о.о. и општина Шамац обавјештавају грађане и пчеларе да ће дана 22.06.2017. године, у времену од 19:45 до 23:00 часова, и дана 23.06.2017. године у времену од 04:30 до 06:30 часова, ради заштите здравља грађана предузеће за санитарно-еколошку заштиту „ЕКО-Бел“ д.о.о. Лакташи, на територији општине Шамац извршити акцију сузбијања одраслих форми комараца са земље на подручју општине Шамац и приградских насеља.

Упозоравају се пчелари да наведеног дана предузму све потребне мјере за заштиту пчела, а оне се састоје у наткривању пчелињих друштава картоном или другим приручним средствима.

У случају лоших временских услова радови ће се одложити, те ће грађани путем средстава информисања бити на вријеме обавијештени о накнадном термину акције.

 

Одјељење за привреду